Зимова єПідтримка Гроші на 18-річчя
Книжковий інтернет-магазин Наш Формат
Кол-центр працює щодня з 08:00 до 20:00
Побажання
Володимир Ярославський - фото
Володимир Ярославський у соціальних мережах:

Володимир Ярославський

Володимир Ярославський – один із найвідоміших українських шеф-кухарів, який стоїть на чолі сучасної української кулінарії. Амбасадор української кухні, управлінець і співвласник ресторанів «Lucky», «Shef's table», суддя телевізійного проєкту, благодійник, волонтер, співавтор книг, серед них «Дипломатична кухня воєнного часу».

Дата народження
22.04.1979
Нагороди
25 найкращих шеф-кухарів України
Освіта
Полтавський комерційний технікум, Полтавський кооперативний університет, Paul Bocuse Institut

Книги Володимир Ярославський

Новинка Новинка Дипломатична кухня воєнного часу - фото обкладинки книги
Дмитро Кулеба, Володимир Ярославський
Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2025 Категорія: Кулінарія. Напої
Вас запросили на вишукану дипломатичну вечерю з повноцінним для такої нагоди меню. Її проводить український дипломат, а готує український шеф-кухар. Від аперитивів до холодних і гарячих закусок, основних страв, десертів і дижестивів — кожна страва та напій представляють як українську, так
851 грн

Біографія Володимир Ярославський

Народився 1979-го року у Слуцьку, батько був військовим. Ще дитиною почав готувати та експериментувати із рецептами. Навчався за спеціальністю «технолог харчування» у Полтавському комерційному технікумі. Вищу освіту здобув в кооперативному університеті (м. Полтава).

2010-го почав працювати у ресторані «Under Wonder», вже наступного року ввійшов до двадцяти п'яти найкращих шеф-кухарів України за версією часопису «Фокус». Був головним кухарем у «Fairmont Grand Hotel Kyiv»,проходив стажування та підвищення кваліфікації у Дубай, Абу-Дабі, Барселоні, Лондоні, США, Іспанії, Італії.

Брав участь у численних телевізійних проєктах: «Пекельна кухня», «На ножах», «Війна світів: Ревізор проти Шефа», незмінний суддя шоу «Майстер Шеф». 2014-го року закінчив Paul Bocuse Institut у Франції. 2015-го став співвласником закладу Lucky Restaurant Vinoteque, із 2021-го керуючий ресторану «CHEF's TABLE», які увійшли до престижного рейтингу 50BestDiscovery.

Співавтор видання «100 рецептів на кожен день». Один із засновників благодійного проєкту «один мільйон для ОХМАДИТу». 2024-го знявся у фільмі «Тісто». Заснував міжнародну мережу ресторанів Nai.

2025-го року у видавництві #книголав перекладена й вийшла друком книжка «Дипломатична кухня воєнного часу», яку автор написав разом із Дмитром Кулебою. Рецепти національної та світової кухні у виданні поєднуються з історією про дипломатичні зусилля України під час відбиття російського повномасштабного військового вторгнення.

Відгуки про Володимир Ярославський Новий

Поділіться своїми враженнями!
Залиште свій відгук
Книгомани завжди мають свою точку зору і полюбляють ділитись нею. Залиште відгук про цього автора для майбутніх відвідувачів. Заздалегідь дякуємо!
Будь ласка, оцініть автора!
Вхід до особистого кабінету
Увійти за допомогою:

Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%

Вкажіть, будь ласка, Вашу стать

Або

Я погоджуюсь з умовами використання персональних даних