Народився 1979-го року у Слуцьку, батько був військовим. Ще дитиною почав готувати та експериментувати із рецептами. Навчався за спеціальністю «технолог харчування» у Полтавському комерційному технікумі. Вищу освіту здобув в кооперативному університеті (м. Полтава).
2010-го почав працювати у ресторані «Under Wonder», вже наступного року ввійшов до двадцяти п'яти найкращих шеф-кухарів України за версією часопису «Фокус». Був головним кухарем у «Fairmont Grand Hotel Kyiv»,проходив стажування та підвищення кваліфікації у Дубай, Абу-Дабі, Барселоні, Лондоні, США, Іспанії, Італії.
Брав участь у численних телевізійних проєктах: «Пекельна кухня», «На ножах», «Війна світів: Ревізор проти Шефа», незмінний суддя шоу «Майстер Шеф». 2014-го року закінчив Paul Bocuse Institut у Франції. 2015-го став співвласником закладу Lucky Restaurant Vinoteque, із 2021-го керуючий ресторану «CHEF's TABLE», які увійшли до престижного рейтингу 50BestDiscovery.
Співавтор видання «100 рецептів на кожен день». Один із засновників благодійного проєкту «один мільйон для ОХМАДИТу». 2024-го знявся у фільмі «Тісто». Заснував міжнародну мережу ресторанів Nai.
2025-го року у видавництві #книголав перекладена й вийшла друком книжка «Дипломатична кухня воєнного часу», яку автор написав разом із Дмитром Кулебою. Рецепти національної та світової кухні у виданні поєднуються з історією про дипломатичні зусилля України під час відбиття російського повномасштабного військового вторгнення.
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%