Зимова єПідтримка Гроші на 18-річчя
Книжковий інтернет-магазин Наш Формат
Кол-центр працює щодня з 08:00 до 20:00
Побажання
Вероніка Чекалюк - фото

Вероніка Чекалюк

Вероніка Чекалюк – сучасна українська художниця, дипломована експертка з гастрономічної комунікації, кулінарка-експериментаторка, викладачка, кандидатка наук із соціальних комунікацій, peak performance strategists, державна іміджмейкерка, фахівчиня investor relations, PR-технологиня, громадська та культурна діячка, журналістка, публіцистка. Авторка видань «Їжа як комунікація» та «Смачна комунікація. Як розуміти і бути зрозумілим».

Дата народження
18.12.1980
Нагороди
«Золоте перо»-2004
Освіта
Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка

Книги Вероніки Чекалюк

Їжа як комунікація - фото обкладинки книги
Вероніка Чекалюк
Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2023 Категорія: Кулінарія. Напої
Кулінарна комунікація — це перевірена часом складова успіху або ж поразки. Аксіома: не варто мати справу із голодною людиною. Приготування їжі, частування – це нагода проявити себе, продемонструвати свої таланти господаря. Гостинність – це творчість. Їжа має вплив на лібідо, стосунки, безпеку,
372 грн

Біографія Вероніки Чекалюк

Народилася 1980-го року в Україні. Вищу освіту здобула у Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка за спеціальністю «журналістика» (1997-2003). Навчалася там на аспірантурі та захистила докторську дисертацію (2003-2006).

Лауреатка конкурсу «Золоте перо». Учасниця міжнародних наукових конференцій. Авторка навчальних посібників та підручників, монографій («Формування іміджу України у ЗМІ» та інших). Працювала у Черкаській державній адміністрації. Розробниця і продюсерка низки соціально-культурних проєктів державного масштабу, серед них «У пошуках перлин», «Діти – квіти», «Для тих, кого любимо» та інших.

Доцентка кафедри журналістики та мовної комунікації Національного університету біоресурсів і природокористування. Входить до Спілки журналістів України.

2023-го року вийшло друком видання «Їжа як комунікація», – приватний нотатник авторки про комунікативні технології, їжу, стиль харчування, гармонію й баланс, гастрономічну дипломатію. Основою книжки стали рецепти і враження, історії та легенди, які мисткиня чула, читала і записувала, при цьому експериментувала зі стравами, вивчала традиції країн, проводила кулінарні й гастрономічні майстер-класи.

Відгуки про Вероніки Чекалюк Новий

Поділіться своїми враженнями!
Залиште свій відгук
Книгомани завжди мають свою точку зору і полюбляють ділитись нею. Залиште відгук про цього автора для майбутніх відвідувачів. Заздалегідь дякуємо!
Будь ласка, оцініть автора!
Вхід до особистого кабінету
Увійти за допомогою:

Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%

Вкажіть, будь ласка, Вашу стать

Або

Я погоджуюсь з умовами використання персональних даних