Народилася 1980-го року в Україні. Вищу освіту здобула у Київському національному університеті імені Т. Г. Шевченка за спеціальністю «журналістика» (1997-2003). Навчалася там на аспірантурі та захистила докторську дисертацію (2003-2006).
Лауреатка конкурсу «Золоте перо». Учасниця міжнародних наукових конференцій. Авторка навчальних посібників та підручників, монографій («Формування іміджу України у ЗМІ» та інших). Працювала у Черкаській державній адміністрації. Розробниця і продюсерка низки соціально-культурних проєктів державного масштабу, серед них «У пошуках перлин», «Діти – квіти», «Для тих, кого любимо» та інших.
Доцентка кафедри журналістики та мовної комунікації Національного університету біоресурсів і природокористування. Входить до Спілки журналістів України.
2023-го року вийшло друком видання «Їжа як комунікація», – приватний нотатник авторки про комунікативні технології, їжу, стиль харчування, гармонію й баланс, гастрономічну дипломатію. Основою книжки стали рецепти і враження, історії та легенди, які мисткиня чула, читала і записувала, при цьому експериментувала зі стравами, вивчала традиції країн, проводила кулінарні й гастрономічні майстер-класи.
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%