Родом зі Львову. Закінчила програму «інновації та підприємництво» («Innovations and Entrepreneurship») від UCU Business School. Має ґрунтовні знання із хімії та біології. Проводить майстер-класи, лекційні та семінарські заняття на тему здорового способу життя. Розробляє індивідуальні програми харчування .
Виступала на UA. Суспільне, радіо «Вголос FM». Пише про їжу без міфів та страшилок, фахівчиня із корекції ваги і раціону, який корисний для здоров’я людини. Експертка із нормалізації ваги, консультує різноманітні організації та стартапи з цих питань. Ділиться секретами стрункості із командами. Пише замітки та науково-популярні статті для Zaхid.net, часопису «Куншт» та інших.
2025-го року у видавництві «Віхола» вийшла друком дебютна книжка авторки «Що і скільки їсти. Книга, яка надихне на здорові звички»: видання, що стане у нагоді тим, хто прагне їсти смачно та водночас приносити користь своєму організму, а також при не витрачати на процес приготування їжі багато часу.
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%