За освітою лікар-ендокринолог, спеціальність дієтолога здобула при Національній медичній академії післядипломної освіти. 2018 року заснувала власну Клініку дієтології. Авторка тематичних колонок у пресі, ведуча тренінгів.
Звання зіркового дієтолога з багаторічним досвідом зумовило зацікавлення читачів та популярність письменниці.
Відома завдяки особистому підходу до створення режиму харчування. Наукові факти й результати досліджень поєднує з дієвими рекомендаціями, як зробити раціон вкладом у власне здоров’я і працездатність.
Видала книгу Їж, пий худни. Здоров’я без дієт (2018), а також Що в тарілці у співавторстві з Оксаною Стехіною та Худнемо разом з Наталією Могилевською.
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%