Книжковий інтернет-магазин Наш Формат
Безкоштовна доставка

Безкоштовна доставка замовлень від 500 грн.

Побажання

Ліса Москоні - книги автора та біографія

Ліса Москоні - фото
Освіта New York University School of Medicine, Institute for Integrative Nutrition

Ліса Москоні – докторка філософії, заступниця директора клініки з профілактики хвороби Альцгеймера у Медичному Коледжі Вейля, кандидатка наук з неврології та ядерної медицини. Викладачка на Кафедрі Медичного факультету та Психіатрії Нью-Йоркського Університету, авторка науково-популярної літератури.

Книги Ліси Москоні

Ліса Москоні

Рейтинг: 4.7 (10 відгуків)
Рік видання: 2019 Категорія: Здорове харчування. Дієти
Дослідження та поради, яким має бути наш раціон, щоб мозок залишався здоровим. Тематики Популярна наука, харчування, здоровий спосіб життя. Про книжку «Їжа для мозку. Наука розумного харчування» Ліси Москоні Наш мозок — особливий орган. Його робота безпосередньо залежить від їжі, яку ми

Ліса Москоні

Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2019 Категорія: Електронні книжки
Дослідження та поради, яким має бути наш раціон, щоб мозок залишався здоровим. Тема Популярна наука, харчування, здоровий спосіб життя. Про що електронна книга «Їжа для мозку. Наука розумного харчування» Наш мозок — особливий орган. Його робота безпосередньо залежить від їжі, яку ми

Барбара Оклі, Дмитро Томчук, Ліса Москоні

Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2019 Категорія: Подарункові комплекти
Кращий подарунок напередодні зимових свят — не просто одна книга, а цілих три: з менеджменту і розбудови бізнесу в українських реаліях; про корисне харчування; незамінний посібник для навчання будь-чому. Ставайте кращими з нашими книжками! Даруйте користь. Про книгу «Тут клює» Дмитра
555 грн

Ліса Москоні

Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2020
Дослідження та поради, яким має бути наш раціон, щоб мозок залишався здоровим. Тематика аудіокниги Популярна наука, харчування, здоровий спосіб життя. Про аудіокнижку «Їжа для мозку. Наука розумного харчування» Наш мозок — особливий орган. Його робота безпосередньо залежить від їжі, яку

Заснувала і очолила лабораторію Харчування для Здоров’я Мозку, а також працювала директоркою програми, присвяченій проблематиці раннього виявлення хвороби Альцгеймера. Крім того, Москоні опублікувала понад 100 рецензованих робіт у престижних медичних журналах, включаючи Nature Medicine, British Medical Journal та Journal of the Medical Association.

У 2018 році Ліса Москоні презентувала наукове дослідження «Їжа для мозку. Наука розумного харчування». Книга виникла на Ґрунті багаторічних досліджень і взаємодій Москоні з людьми, схильними до хвороби Альцгеймера. Робота авторки була представлена на більш ніж 80-ти міжнародних конференціях та була висвітлена провідними телерадіокомпаніями у всьому світі (CNN, CBS, NBC).

Української видано «Їжа для мозку. Наука розумного харчування».

Вхід до особистого кабінету
Увійти за допомогою:

Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%

Вкажіть, будь ласка, Вашу стать

Або

Я погоджуюсь з умовами використання персональних даних