Фах біолога здобула у Львівському університеті імені Франка (1993). З тридцяти років кулінарного досвіду близько десятиліття ділиться своїми секретами приготування їжі з читачами популярних видань та інтернет-сторінок.
Своїм куховарським дебютом авторка називає власноручну випічку, яку приготувала ще в третьому класі.
Здобула популярність завдяки відкриттю старовинних рецептів української, зокрема галицької кухні, а також цікавим експериментам та авторським рецептам, доповненими власними фото. Її книги розраховані на широку аудиторію: від початківців до вправних господинь.
Творчий доробок складають: Сучасна українська кухня з Лесею Кравецькою, Львівські пляцки і торти, Цікаві заготовки на весь рік, а також книги щоденних та святкових страв, звичаїв харчування різних регіонів України та інші.
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%