Ігор Михайлович народився та виріс у Львові. Навчався на історичному факультеті Львівського національного університету, там згодом викладав та захистив кандидатську дисертацію, працював на кафедрі візантології. Потім стажувався, за різними стипендіальними програмами, в університетах Польщі та США, у 2022 році здобув ступінь PhD у Вроцлавському університеті.
Науковець є завзятим популяризатором української культури й знайшов найкращий для цього шлях - через шлунок. Він є автором та співавтором кількох книжок, в яких досліджує львівську, галицьку й загалом українську кулінарну традицію та гастрономічну культуру, що формувалась навколо застіль в різних суспільних станах та історичних періодах, також складає туристичні путівники Львовом та Україною. За свою творчість та просвітницьку діяльність він неодноразово був нагороджений різноманітними відзнаками. У 2022 році очолив ГО «Інститут Галицької кухні».
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%