Вивчав міжнародні відносини в Київському університеті туризму, економіки і права, фах кулінара вдосконалював у французькій школі Le Cordon Blue. 2011 року заснував Гастромайcтерню Confiture, 2016 – започаткував проект CultFood, що опікується реформою шкільних їдалень. Викладач Коледжу ресторанного бізнесу, співвласник ресторану Сто років тому вперед.
Нові погляди на приготування їжі засвоїв під час поїздок за кордон в юному віці. Студентом працював у McDonald’s в Німеччині, кухарем в США. Цей досвід спонукав його прокласти свій шлях в кулінарному мистецтві.
Відомий своїм просуванням нової культури харчування в Україні, зокрема через публікації в інтернет-виданнях, власний сайт та YouTube-канал.
Видав книгу Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати (2019).
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%