Книжковий інтернет-магазин Наш Формат
Кол-центр працює щодня з 08:00 до 22:00
Побажання
Євген Клопотенко - фото

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко — український ресторатор, кулінарний блогер. Здобув популярність завдяки перемозі у шоу МастерШеф (2015), після чого став ведучим та експертом у Все буде смачно (СТБ), Енеїда (UA: перший). Засновник онлайн-курсу Міркувати, як кухар.

Дата народження
23.11.1986
Освіта
Київський університет туризму, економіки і права, Le Cordon Bleu

Книги Євгена Клопотенка

Євген Клопотенко
Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2021 Категорія: Електронні книжки
Шукаєте рецепти, щоб здивувати своїх гостей іприготувати незабутні страви на свята, які наближаються – чи це Новий рік, чи Різдво, Великдень чи день народження? Кулінарний експерт Євген Клопотенко вирішив допомогти і тому зібрав у новій книжці перелік рецептів до свят, які кожен може приготувати.
300 грн
Євген Клопотенко
Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2020 Категорія: Електронні книжки
«Зваблення їжею з українським смаком» - друга книжка відомого шеф-кухаря, кулінарного експерта та телеведучого Євгена Клопотенка . Автор протягом кількох років досліджував історію національних страв, вивчав кулінарну літературу різних часів, мандрував всією країною, спілкувався з істориками,
300 грн
Євген Клопотенко
Рейтинг: 5.0 (2 відгуки)
Рік видання: 2019 Категорія: Електронні книжки
«Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати» книжка авторських рецептів відомого українського шеф-кухаря, блогера, чиї матеріали можна прочитати у рейтингових медіа, ведучого літературно-кулінарного шоу на «UA: Суспільне» та кулінарного експерта програми «Сніданок з 1+1» на каналі
300 грн
Євген Клопотенко
Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2021 Категорія: Електронні книжки
What are the first dishes that come to mind when you hear the words Ukrainian cuisine? Is it borscht or dumplings? You know what else would have come to mind if you were a 19th-century Ukrainian? Shpundra, teteria, kvasha and many other dishes. What is the authentic Ukrainian cuisine, and which
500 грн

Біографія Євгена Клопотенка

Вивчав міжнародні відносини в Київському університеті туризму, економіки і права, фах кулінара вдосконалював у французькій школі Le Cordon Blue. 2011 року заснував Гастромайcтерню Confiture, 2016 – започаткував проект CultFood, що опікується реформою шкільних їдалень. Викладач Коледжу ресторанного бізнесу, співвласник ресторану Сто років тому вперед.

Нові погляди на приготування їжі засвоїв під час поїздок за кордон в юному віці. Студентом працював у McDonald’s в Німеччині, кухарем в США. Цей досвід спонукав його прокласти свій шлях в кулінарному мистецтві.

Відомий своїм просуванням нової культури харчування в Україні, зокрема через публікації в інтернет-виданнях, власний сайт та YouTube-канал.

Видав книгу Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати (2019).

Цитати
Цитати ще не додані!

Відгуки про Євгена Клопотенка Новий

Поділіться своїми враженнями!
Залиште свій відгук
Книгомани завжди мають свою точку зору і полюбляють ділитись нею. Залиште відгук про цього автора для майбутніх відвідувачів. Заздалегідь дякуємо!
Будь ласка, оцініть автора!
Вхід до особистого кабінету
Увійти за допомогою:

Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%

Вкажіть, будь ласка, Вашу стать

Або

Я погоджуюсь з умовами використання персональних даних