Отримав свій перший досвід у ресторанному бізнесі у 1984 році, працюючи на посаді помічника менеджера у Pesca, італійському ресторані морепродуктів. Згодом продовжив навчання в обраній галузі в найвідоміших ресторанах Італії та Франції. У 1985 році у віці 25 років Меєр засновує свій перший ресторан – Union Square Cafe. Крім того, він є власником та виконавчим директором таких мережевих ресторанів та інших закладів харчування, як Gramercy Tavern та Union Square Hospitality Group.
Здобув визнання як автор кількох творів з ресторанного підприємництва та професійного рестораторства. З-поміж цих книг – «Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес» (2006 р.) було визнано бестселером та справжнім путівником для рестораторів-початківців. Цей твір було перекладено українською у 2019 році видавництвом «Наш Формат».
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%