Книжковий інтернет-магазин Наш Формат
Безкоштовна доставка

Безкоштовна доставка замовлень від 500 грн.

Побажання

Денні Меєр - книги автора

Денні Меєр - фото
Дата народження 14.03.1958
Освіта Trinity College (Connecticut)

Денні Меєр (Danny Meyer) – американський підприємець, ресторатор, засновник мережі ресторанів. Автор книг з ресторанного бізнесу та етикету гостинності. У 1980 році здобув ступінь з політології Коледжу Трініті в Хартфорді, штат Коннектикут. Під час навчання працював екскурсоводом у Римі. Також певний час вивчав міжнародну політику.

Книги Денні Меєра

Денні Меєр

Рейтинг: 4.8 (2 відгуки)
Рік видання: 2019 Категорія: Підприємництво
Що необхідно, щоб відкрити власний ресторан? Тематика книги Бізнес, ресторанна справа, гастрокультура. Про що книга Ресторатор Денні Меєр заснував свій перший заклад у 27 років. Відтоді він став власником мережі висококласних ресторанів у Нью-Йорку, стрит-фудів, барів, кафе та
188 грн
250 грн
-24%

Денні Меєр

Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2019 Категорія: Електронні книжки
Що необхідно, щоб відкрити власний ресторан? Тематика книги Бізнес, ресторанна справа, гастрокультура. Про що книга Ресторатор Денні Меєр заснував свій перший заклад у 27 років. Відтоді він став власником мережі висококласних ресторанів у Нью-Йорку, стрит-фудів, барів, кафе та
94 грн
125 грн
-24%

Отримав свій перший досвід у ресторанному бізнесі у 1984 році, працюючи на посаді помічника менеджера у Pesca, італійському ресторані морепродуктів. Згодом продовжив навчання в обраній галузі в найвідоміших ресторанах Італії та Франції. У 1985 році у віці 25 років Меєр засновує свій перший ресторан – Union Square Cafe. Крім того, він є власником та виконавчим директором таких мережевих ресторанів та інших закладів харчування, як Gramercy Tavern та Union Square Hospitality Group.

Здобув визнання як автор кількох творів з ресторанного підприємництва та професійного рестораторства. З-поміж цих книг – «Прошу до столу. Як працює ресторанний бізнес» (2006 р.) було визнано бестселером та справжнім путівником для рестораторів-початківців. Цей твір було перекладено українською у 2019 році видавництвом «Наш Формат».

Вхід до особистого кабінету
Увійти за допомогою:

Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%

Вкажіть, будь ласка, Вашу стать

Або

Я погоджуюсь з умовами використання персональних даних