Книжковий інтернет-магазин Наш Формат
Кол-центр працює щодня з 08:00 до 24:00
Побажання

Бі Вілсон - книги автора

Бі Вілсон - фото
Дата народження 07.03.1974
Нагороди Food Book of the Year (2020)
Освіта Trinity College, Cambridge, University of Pennsylvania University of Pennsylvania

Бі Вілсон (Bee Wilson) – британська журналістка та письменниця, дослідниця теми харчування. Авторка книги «Як ми зараз харчуємось» про те, як харчові звички людей змінювались з плином часу та, способи їх покращити. Дописує для «The Guardian» та «Wall Street Journal».

Книги Бі Вілсон

Сортувати:

Бі Вілсон

Рейтинг: 5.0 (1 відгук)
Рік видання: 2022 Категорія: Електронні книжки
Тематика книги Правильне харчування, дієта, здоровий спосіб життя. Опис книги «Що ми їмо. Як харчова революція змінює наші життя і світ навколо» авторки Бі Вілсон Ця книга про те, як навчитися правильно харчуватися та протистояти шкідливій для організму їжі. До того ж, ви
165 грн

Бі Вілсон

Рейтинг: 5.0 (1 відгук)
Рік видання: 2022 Категорія: Здорове харчування. Дієти
Тематика книги Правильне харчування, дієта, здоровий спосіб життя. Опис книги «Що ми їмо. Як харчова революція змінює наші життя і світ навколо» авторки Бі Вілсон Чи можна жити одночасно в раю та в пеклі? Можна, якщо йдеться про світ сучасної їжі. З одного боку, нашим предкам

Бі Вілсон народилась в Оксфорді, 1974 року. Перші знання про гастрономію отримувала, розглядаючи кулінарні записники своєї матері. Вивчала історію в Трініті–коледжі, де згодом здобула докторський ступінь, а магістратуру закінчувала в Пенсильванському університеті, студіюючи політологію.

У своїх книгах вона поєднує знання про їжу з надбаннями у сфері історії та психології, отриманими під час академічної діяльності. Її письменницький дебют відбувся у 2005 році, вона написала книжку про складну взаємодію людини з медоносними бджолами та аналогії між життям вулика та людського суспільства.

У наступних працях вона досліджувала розвиток культури приготування та споживання їжі, схеми шахрайства з харчовими продуктами та психологію харчових звичок, заглиблюючись в історичний контекст теми.

У 2019 вийшла найсвіжіша робота авторки, нині готується її український переклад. Авторка працює над власною кулінарною книгою.

Вхід до особистого кабінету
Увійти за допомогою:

Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%

Вкажіть, будь ласка, Вашу стать

Або

Я погоджуюсь з умовами використання персональних даних