Народилася 1984-го року у місті Дніпро. Вищу освіту отримала за спеціальністю «інженер-еколог» у Придніпровській державній академії будівництва та архітектури. Ідеологиня проєкту «Магічний копняк» («Self-care інтенсив»), який вчить фокусуватися на турботі про себе через тіло, розум та дух.
Разом із чоловіком створили сімейну справу, починали з кавових автоматів. Кафе-кондитерська «Honey» (створена 2014-го) стала улюбленою та популярною серед відвідувачів завдяки авторським рецептам з натуральних інгредієнтів, як і пекарня «Завертайло» (Zavertailo), що почала функціонувати 2021-го, обоє знаходяться у Києві. Кафе двічі отримало престижну премію в сфері ресторанної справи «Сіль» у номінації «краща кондитерська» (2017-2018). Відзначаються естетичністю та унікальною атмосферою.
Пропагує здоровий спосіб життя, правильний режим харчування та тренувань, фізичних навантажень. Має активну громадську позицію, заміжня, мама трьох дітей: двох доньок та сина. Подружжя проживає у столиці України.
2025-го року у видавництві «Stretovych» вийшло друком видання «Солодкий несолодкий бізнес», що поєднує історію особистого і професійного досвіду подружжя та практичний і корисний посібник для підприємців, що цікавляться ресторанною сферою.
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%