Закінчив Білоруський державний медичний університет у 2008 році, потому в 2013 році захистив кандидатську дисертацію. Працював анестезіологом-реаніматологом у лікарні швидкої медичної допомоги, а також провадив викладацьку діяльність у БДМУ – своїй alma mater. Спеціалізується на виробленні та впровадженні ефективних стратегій зміцнення і збереження здоров'я.
Дописувач до Facebook, Telegram, Instagram. Автор книги «Що й коли їсти. Як знайти золоту середину між голодом і переїданням», перекладеної українською у 2020 році видавництвом Bookchef. Також відомий як автор низки онлайн-лекцій та курсів з доцільного та здорового харчування, формування корисних для здоров’я звичок, роботи мозку та гормонів (лептину, окситоцину, нейромедіаторів, дофаміну) тощо.
Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%