Історія успіху пива: від шумерів до крафтових броварень.
ТЕМА
Наукпоп, історія пивоваріння.
ОПИС КНИЖКИ
Пити пиво людство почало ще з незапам’ятних часів. Та хто став
першовідкривачем цього хмільного напою? Чому склад пива і хліба схожий, а
результат споживання — різний? І як поєднання
Дослідження та поради, яким має бути наш раціон, щоб мозок залишався здоровим
ТЕМАТИКА
Популярна наука, харчування, здоровий спосіб життя, самодопомога.
ПРО КНИЖКУ «ЇЖА ДЛЯ МОЗКУ»
Наш мозок — особливий орган. Його робота безпосередньо залежить від їжі, яку ми
Ми розібралися з червоним та білим вином, познайомилися з рожевим, на черзі оранжеве, яке ще називають бурштиновим. В англомовних джерелах на його позначення вживають терміни skin-contact або skin-fermented.
Традиція виробництва оранжевих вин дуже давня: вона сягає витоками Грузії, де