Книжковий інтернет-магазин Наш Формат
Кол-центр працює щодня з 08:00 до 24:00
Побажання

Рецепти смачного життя

Рецепти смачного життя
Товарів 38
Фільтр
Сортувати:

Джеймі Олівер

Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2019 Категорія: Кулінарія. Напої
Джеймі Олівер — всесвітньо відомий шеф-кухар, харизматичний телеведучий та автор кулінарних бестселерів. Він готує як рок-зірка і знає про їжу все! У книжці «Супер'їжа на щодень» Джеймі поєднав свій яскравий талант із порадами та досвідом дієтологів, лікарів і прихильників здорового способу життя
550 грн

Євген Клопотенко

Рейтинг: 4.8 (2 відгуки)
Рік видання: 2019 Категорія: Кулінарія. Напої
«Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати» книжка авторських рецептів відомого українського шеф-кухаря, блогера, чиї матеріали можна прочитати у рейтингових медіа, ведучого літературно-кулінарного шоу на «UA: Суспільне» та кулінарного експерта програми «Сніданок з 1+1» на каналі

Мадлен Пакетт, Джастін Геммек

Рейтинг: 4.7 (1 відгук)
Рік видання: 2018 Категорія: Кулінарія. Напої
Скільки таємниць ховається у пляшці вина? Як з ним поводитися, подавати, декантувати, дегустувати, а з чим найкраще смакувати? Як залежить смак від клімату країни? Скільки відтінків кольорів і смаків приховує вино? І чи знали ви, що Совіньйон Блан може пахнути свіжоскошеною травою і чому в Шардоне
500 грн

Наталія Самойленко

Рейтинг: 4.8 (1 відгук)
Рік видання: 2018 Категорія: Здорове харчування. Дієти
ПРО КНИГУ Головний сучасний стандарт краси – це здоров'я. Контроль ваги, правильне харчування, фізичні вправи необхідні для того, щоб подовжити молодість організму й уникнути багатьох хвороб. Якщо вам здається, що виконувати всі ці приписи важко й марудно, книжка лікарки у сфері дієтології та

Джеймі Олівер

Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2016 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
ПРО КНИЖКУ Freshen up your family favourites and expand your recipe repertoire to make your weekly menu something to shout about Sneak in extra veg with Squash Mac 'N' Cheese and enjoy a no-arguments family dinner with Chicken Fajitas, Smoky Dressed Aubergines & Peppers. When you need a
925 грн

Джеймі Олівер

Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2010 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
ПРО КНИЖКУ Jamie Oliver's classic bestselling book, with simple recipes that combine bold flavours and nutritious fresh ingredients The Naked Chef teaches you how to make beautiful dishes from scratch, whether you're cooking for guests or simply enjoying good food with your family. Host a
715 грн

Джеймі Олівер

Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2009 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
ПРО КНИЖКУ Jamie Oliver will share everything he's learned as a chef as he invites you to Cook With Jamie Whether you're a student, a young couple, an established cook or a novice, Cook With Jamie takes you through a whole load of simple and accessible recipes that will blow the socks off
799 грн

Ренді Мошер

Рейтинг: 4.8 (1 відгук)
Рік видання: 2018 Категорія: Кулінарія. Напої
Традиція варити пиво поширена майже в усьому світі, адже воно, за єгипетською легендою, врятувало світ. Цей напій можна смакувати і в спекотний літній полудень, і в холодну зимову пору, головне — уміти правильно обрати сорт пива та вдало підібрати до нього відповідну страву. Ця книжка є справжнім
350 грн

Роб Десол, Ієн Таттерсол

Рейтинг: 5.0 (2 відгуки)
Рік видання: 2020 Категорія: Кулінарія. Напої
Історія успіху пива: від шумерів до крафтових броварень. ТЕМА Наукпоп, історія пивоваріння. ОПИС КНИЖКИ Пити пиво людство почало ще з незапам’ятних часів. Та хто став першовідкривачем цього хмільного напою? Чому склад пива і хліба схожий, а результат споживання — різний? І як поєднання

Андрій Варламов, Лев Асламазов

Рейтинг: 4.8 (6 відгуків)
Рік видання: 2020 Категорія: Фізика. Хімія. Астрономія
Перекладено вісьмома мовами. Тематика Фізика, природничі науки, наукпоп. Про книгу «Несамовита фізика. Піца, скрипка, вино і надпровідність» Андрія Варламова, Лева Асламазова Усі ми в школі вивчали фізику, але чи знайшли пояснення всім тим дивовижним речам, що нас оточують? Автори цієї

Ліса Москоні

Рейтинг: 4.7 (27 відгуків)
Рік видання: 2019 Категорія: Здорове харчування. Дієти
Дослідження та поради, яким має бути наш раціон, щоб мозок залишався здоровим. Тематики Популярна наука, харчування, здоровий спосіб життя. Про книжку «Їжа для мозку. Наука розумного харчування» Ліси Москоні Наш мозок — особливий орган. Його робота безпосередньо залежить

Денні Меєр

Рейтинг: 4.8 (3 відгуки)
Рік видання: 2019 Категорія: Підприємництво
Що необхідно, щоб відкрити власний ресторан? Тематика книги Бізнес, ресторанна справа, гастрокультура. Про що книга Ресторатор Денні Меєр заснував свій перший заклад у 27 років. Відтоді він став власником мережі висококласних ресторанів у Нью-Йорку, стрит-фудів, барів, кафе та

Б'янка Боскер

Рейтинг: 4.6 (16 відгуків)
Рік видання: 2018 Категорія: Кулінарія. Напої
Захоплива історія, що навчить отримувати задоволення від смаку вина, уникаючи таких впливів, як ціна чи марка. ТЕМАТИКА Напої, професія сомельє, виноробство, винний бізнес. ПРО КНИЖКУ Бестселер New York Times Журналістка Б’янка Боскер зовсім не розумілася на вині, вважала

Джеймі Олівер

Рейтинг: 4.6
Рік видання: 2016 Категорія: Кулінарія. Напої
Саме той, хто по-справжньому отримує задоволення від приготування їжі, підкаже вам як стати шеф-кухарем на власній кухні. Всесвітньовідомий британський кулінар Джеймі Олівер переконаний, що з його книгою ви пізнаєте основи кухарського мистецтва, навчитеся обирати продукти і готувати з них, навіть
851 грн

Пітер Мейл

Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2020 Категорія: Дозвілля. Хобі. Спорт
Дотепна та відверта розповідь Пітера Мейла — це наснажлива пригода й захоплива мандрівка Провансом для кожного читача. У товаристві любої дружини, а також з двома великими собаками автор книжки здійснив свою найзаповітнішу мрію: переїхав з галасливого великого міста в мальовниче село на півдні
160 грн

Тара Котрелл, Ден Зігмонд

Рейтинг: 5.0 (2 відгуки)
Рік видання: 2019 Категорія: Кулінарія. Напої
У цій книзі йдеться не так про дієту, як про спосіб життя. Без фанатизму, без дискомфорту – і без протипоказань. Останні дослідження в галузі фізіології, медицини та дієтології підтверджують слушність підходу Будди, який знайшов «серединний шлях» між нездоровим переїданням і відвертим голодуванням.
160 грн
Вхід до особистого кабінету
Увійти за допомогою:

Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%

Вкажіть, будь ласка, Вашу стать

Або

Я погоджуюсь з умовами використання персональних даних