Книжковий інтернет-магазин Наш Формат
Кол-центр працює щодня з 08:00 до 22:00
Побажання

Рецепти смачного життя

Рецепти смачного життя
Товарів 38
Фільтр
Сортувати:
Джеймі Олівер
Рейтинг: 5.0
Рік видання: 2019 Категорія: Кулінарія. Напої
Джеймі Олівер — всесвітньо відомий шеф-кухар, харизматичний телеведучий та автор кулінарних бестселерів. Він готує як рок-зірка і знає про їжу все! У книжці «Супер'їжа на щодень» Джеймі поєднав свій яскравий талант із порадами та досвідом дієтологів, лікарів і прихильників здорового способу життя
780 грн
Євген Клопотенко
Рейтинг: 4.8 (2 відгуки)
Рік видання: 2019 Категорія: Кулінарія. Напої
«Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати» книжка авторських рецептів відомого українського шеф-кухаря, блогера, чиї матеріали можна прочитати у рейтингових медіа, ведучого літературно-кулінарного шоу на «UA: Суспільне» та кулінарного експерта програми «Сніданок з 1+1» на каналі
Олексій Мустафін
Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2018 Категорія: Кулінарія. Напої
Об'їхати навколо світу в домашніх капцях? Знайти залишки стародавніх цивілізацій у власній хаті? Нема нічого неможливого. Просто відкрийте цю книжку і вирушайте на кухню... в пошуках перцю, кориці та інших спецій. Сьогодні ми приправляємо ними щоденні страви і напої. А колись їх цінували дорожче
220 грн
Мадлен Пакетт, Джастін Геммек
Рейтинг: 4.7 (1 відгук)
Рік видання: 2018 Категорія: Кулінарія. Напої
Скільки таємниць ховається у пляшці вина? Як з ним поводитися, подавати, декантувати, дегустувати, а з чим найкраще смакувати? Як залежить смак від клімату країни? Скільки відтінків кольорів і смаків приховує вино? І чи знали ви, що Совіньйон Блан може пахнути свіжоскошеною травою і чому в Шардоне
694 грн
Наталія Самойленко
Рейтинг: 4.8 (1 відгук)
Рік видання: 2018 Категорія: Здорове харчування. Дієти
ПРО КНИГУ Головний сучасний стандарт краси – це здоров'я. Контроль ваги, правильне харчування, фізичні вправи необхідні для того, щоб подовжити молодість організму й уникнути багатьох хвороб. Якщо вам здається, що виконувати всі ці приписи важко й марудно, книжка лікарки у сфері дієтології та
Джеймі Олівер
Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2012 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
ПРО КНИЖКУ Packed with delicious, nutritionally balanced meals, Jamie's 15-Minute Meals will arm you with the skills to create wonderful meals, shockingly fast Jamie's created methodical, clever, sociable, fun recipes full of big flavours that take the concept of fast, everyday food to a new
1 093 грн
Джеймі Олівер
Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2010 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
ПРО КНИЖКУ Explore Jamie's Italy - travel on a culinary tour with Jamie Oliver Ever since working at the River Cafe for Ruth Rogers and Rose Gray, Jamie Oliver has had a serious passion for Italian food. Now, ten years later, Italy and its wonderful flavours continue to have a major influence
726 грн
Джеймі Олівер
Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2010 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
ПРО КНИЖКУ Jamie Oliver's classic bestselling book, with simple recipes that combine bold flavours and nutritious fresh ingredients The Naked Chef teaches you how to make beautiful dishes from scratch, whether you're cooking for guests or simply enjoying good food with your family. Host a
715 грн
Джеймі Олівер
Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2009 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
ПРО КНИЖКУ Jamie Oliver will share everything he's learned as a chef as he invites you to Cook With Jamie Whether you're a student, a young couple, an established cook or a novice, Cook With Jamie takes you through a whole load of simple and accessible recipes that will blow the socks off
799 грн
Джулія Харбартт
Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2015-2022 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
ПРО КНИЖКУ The ultimate book for cheese-lovers - a photographic compendium of more than 750 different cheeses to whet the appetite! The grandest fromages, the finest Feta, the most delicious Manchego: celebrate the glorious variety, quality and pleasure of different types of cheese from
1 254 грн
Клаус Сен-Райнер
Рейтинг: 4.8
Рік видання: 2016 Категорія: Non-fiction іноземними мовами
Should a martini be shaken or stirred? How do you muddle an impeccable mojito? Find the answers to all your cocktail questions and learn the secrets behind classic drinks with award-winning mixologist Klaus St Rainer as your guide, using ingredients including juices, sugar, syrup, rum, champagne,
653 грн
Роб Десол, Ієн Таттерсол
Рейтинг: 5.0 (2 відгуки)
Рік видання: 2020 Категорія: Кулінарія. Напої
Історія успіху пива: від шумерів до крафтових броварень. ТЕМА Наукпоп, історія пивоваріння. ОПИС КНИЖКИ Пити пиво людство почало ще з незапам’ятних часів. Та хто став першовідкривачем цього хмільного напою? Чому склад пива і хліба схожий, а результат споживання — різний? І як поєднання
Андрій Варламов, Лев Асламазов
Рейтинг: 4.7 (8 відгуків)
Рік видання: 2020 Категорія: Фізика. Хімія. Астрономія
Перекладено вісьмома мовами. Тематика Фізика, природничі науки, наукпоп. Про книгу «Несамовита фізика. Піца, скрипка, вино і надпровідність» Андрія Варламова, Лева Асламазова Усі ми в школі вивчали фізику, але чи знайшли пояснення всім тим дивовижним речам, що нас оточують? Автори цієї
Ліса Москоні
Рейтинг: 4.7 (30 відгуків)
Рік видання: 2019 Категорія: Здорове харчування. Дієти
Дослідження та поради, яким має бути наш раціон, щоб мозок залишався здоровим ТЕМАТИКА Популярна наука, харчування, здоровий спосіб життя, самодопомога. ПРО КНИЖКУ «ЇЖА ДЛЯ МОЗКУ» Наш мозок — особливий орган. Його робота безпосередньо залежить від їжі, яку ми
Денні Меєр
Рейтинг: 4.8 (3 відгуки)
Рік видання: 2019 Категорія: Підприємництво. Техніки продажу
Що необхідно, щоб відкрити власний ресторан? Тематика книги Бізнес, ресторанна справа, гастрокультура. Про що книга Ресторатор Денні Меєр заснував свій перший заклад у 27 років. Відтоді він став власником мережі висококласних ресторанів у Нью-Йорку, стрит-фудів, барів, кафе та
Б'янка Боскер
Рейтинг: 4.6 (16 відгуків)
Рік видання: 2018 Категорія: Кулінарія. Напої
Захоплива історія, що навчить отримувати задоволення від смаку вина, уникаючи таких впливів, як ціна чи марка. ТЕМАТИКА Напої, професія сомельє, виноробство, винний бізнес. ПРО КНИЖКУ Бестселер New York Times Журналістка Б’янка Боскер зовсім не розумілася на вині, вважала
Вольфґанґ Шивельбуш
Рейтинг: 4.6
Рік видання: 2016 Категорія: Публіцистика
Книжка знаного німецького дослідника науки та культури Вольфґанґа Шивельбуша присвячена не так історії найвідомі-ших і найуживаніших спецій, як-от перець, чай, кава, тютюн тощо, як тому впливові цих засобів насолоди, який вони справляли протягом віків, починаючи від доби Середньовіччя, на
213 грн
Тара Котрелл, Ден Зігмонд
Рейтинг: 5.0 (2 відгуки)
Рік видання: 2019 Категорія: Кулінарія. Напої
У цій книзі йдеться не так про дієту, як про спосіб життя. Без фанатизму, без дискомфорту – і без протипоказань. Останні дослідження в галузі фізіології, медицини та дієтології підтверджують слушність підходу Будди, який знайшов «серединний шлях» між нездоровим переїданням і відвертим голодуванням.
180 грн
Вхід до особистого кабінету
Увійти за допомогою:

Підпишіться на розсилку
і отримайте знижку 10%

Вкажіть, будь ласка, Вашу стать

Або

Я погоджуюсь з умовами використання персональних даних