Сьогодні ми публікуємо уривок з книжки «9,99. Міф про чесну ціну» Вільяма Паундстоуна, в якому він описує, як ресторатори організовують позиції в меню, та для чого вони залишають там неймовірно дорогі страви.

Сьогодні розкажемо про все найважливіше і найцікавіше за тиждень: 08 - 14.12.2018. Суб’єктивно 😉

Коли мені на очі потрапила книжка Пітера Кампа, я зрозуміла, що ось він — посібник, який дозволить вийти за межі 150 прочитаних книжок на рік

Сьогодні для вас публікуємо уривок з книжки «Масштабування бізнесу. Покрокова стратегія збільшення прибутків» Верна Гарніша.

Сьогодні розкажемо про все найважливіше і найцікавіше за тиждень: 01-07.12.2018. Суб’єктивно 😉

Сьогодні розказуємо про новинки «Нашого формату», які чекаємо з друку в грудні.

Для вас підготували тест про книжкові подарунки від Миколайчика під подушку.

А сьогодні для вас три способи від Емі Макріді, які допоможуть поладнати з дітьми.

Сьогодні для вас 12 порад від Вільяма Зінссера, як писати переконливі нехудожні тексти.

Сьогодні розкажемо про все найважливіше і найцікавіше за тиждень: 24 - 30.11.2018. Суб’єктивно 😉

Рекомендуємо:
Вибір редакції:

Сьогодні ми привідкриємо для вас завісу перекладацького життя. Розповідями про себе, ремесло і книжки поділяться

А сьогодні ми вам розповімо про видатного автора нон-фікшн літератури — Білла Брайсона.

Ми у Facebook:
Підпишіться на розсилку від видавництва «Наш формат»
Категорії